Ajánló
Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés 2018. nyarán. A résztvevő a workshopon saját élményen keresztül, a gyakorlatban tapasztalja meg az élménypedagógia hatását az outdoor tréning során.
Tovább
Business és Life Coach Képzés

Business és Life Coach Képzés

Budapesten 2019. október 11-től Önismereti, gyakorlatorientált coach képzés!
Tovább
Online jelentkezés
A jelentkezéshez kattintson ide.

Nyílt képzések

Business és Life Coach képzés - a fenntartható fejlődésért, a maradandó sikerért a magán és üzleti életben!

A coaching művészete több a módszerek és eszközök alkalmazásánál az adott szituációban. Olyan tartást, tudást és cselekvést igényel, mely mélyen a személyiség belsejében gyökerezik és a személyiség erejével hat.

Képzésünkön olyan gyakorlati ismereteket adunk át, ami révén a leendő coach speciális ismeretekre és jártasságra tesz szert, ahhoz, hogy professzionálisan elősegítse a coacholt ügyfélnek a változási folyamatait.

A képzésről bővebben itt.


Résztvevői visszajelzés a Business és Life Coach képzésről:

"A legjobb döntésem volt, hogy ezt a coach-képzést választottam. Amikor jelentkeztem, még nem tudtam, hogy ilyen sokszínű a képzés és segít a szerteágazó eszköztár között irányt mutatva eligazodni, rávezetni a számomra legjobbra. Ha a képzést folyamatában nézem, olyan, mint egy kicsit hosszabb ülésekkel tartott coaching-folyamat, amiben én mint coachee veszek részt és a legjobb coachok váltják egymást az éppen aktuális témák szerint. - Edina, Péter és Zsóka - A hab a tortán a csoportdinamikai tréning. Köszönöm a képzést!"

Hartweg Ildikó, ügvezető igazgató, Mohács


"A képzésen a fő élményem a valós ügyfelek és valóságos coach működés felé terelés. A tanfolyam végigvisz a kezdeti lépésektől a szakmai működés beindulásáig. Tehát a résztvevőből nem a tanfolyam elvégzése után válik ügyfeleket segítő coach, hanem a tanfolyam alatt. Jó volt látni, hogy jelenleg is ügyfelek fejlesztésével foglalkozó szakemberek és a tanácsadási területre más szakmából frissen érkező résztvevők egyaránt hasznos tudást kaptak a tanfolyamon, és coachként a működésük beindult, vagy érdemben fejlődött. Nem ajánlom a képzést azoknak, akik pusztán iskolapadra, vagy egy újabb tanfolyamra, és az azzal járó közösségi élményre vágynak, mert az oktatás módszere nem előadás alapú. A képzést jó szívvel ajánlom azoknak, akik hatékonyan, felelősen és szívből szeretnék ügyfeleiket hozzásegíteni céljuk eléréséhez. Ehhez a célhoz kaptam további motivációt, jól bevált technikákat, és kollegiális bánásmódot. Úgy érzem, hogy ezt a tudást csak az tudja innen elvinni, aki lelkében elkötelezett segítő már most. A tanfolyam számomra ennek a kiindulópontnak a fejlesztéséről szólt, amit ezúton is köszönök."

Nagy Dina, ügyvezető, 1001 Éjszaka Hastánc Stúdió vezetője, Budapest


"Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy pont ezt a képzés választottam ahhoz, hogy coach legyek. Nem tudnák csak egy dolgot megnevezni, ami a legjobban tetszett. A képzési módszer egyedülálló, elképesztően hatékony, élvezetes és feledhetetlen, a trénerekben nagyon jó szakembereket ismertem meg, de egyben támogató társakat is, akikhez bizalommal fordulhatunk, ha szükségünk van rá, a csoportunk pedig úgy marad meg bennem, mint egy „védőháló“ amibe bármikor bátran beleengedhettem magam. Ez nem csupán egy képzés, melynek a végén egy új szakmát és egy ezt igazoló tanúsítvány kaptam a kezemben. Számomra ez az önismeret iskolája is volt, ami ráadásul tágabbra nyitotta a kaput a többiek megismeréséhez és hatékonyabb segítségnyújtáshoz."

Csatlós Andrea, kereskedelmi igazgató, Kassa


"A képzés óta sokkal tudatosabban figyelek a viselkedésemre, magamra és másokra egyaránt. A mindennapi munkám során is sok mindent sikerült kamatoztatnom a tanultakból. Azt gondolom a csoportdinamikai tréning, amely egyedülállóan a tanfolyam része meghatározó élmény volt számomra, mindenkinek ki kéne próbálnia :) Ezeken felül tetszett a teljes folyamat gyakorlatorientáltsága és interaktivitása, az oktatók felkészültsége és lelkesedése."

Csikai Anita, marketing vezető, Budapest


"Ez a coach képzés FELNŐTT-képzés a szó szoros értelmében is, ahol a résztvevők nemcsak a szakma eszköztárát és technikáját tanulják meg, hanem ÖNMAGUKat is. Bővebben itt

Tolnainé dr. Tóth Veronika, köztisztviselő, Budapest


"A business és life coach képzése kifejezetten gyakorlatorientált, valóban saját tapasztalatokra épülő, jó struktúrájú képzés. A különféle coach technikák mellett hasznosnak találtam azt a tanulási módszert, amely lehetővé teszi nemcsak az oktatóktól, a szakirodalomból, hanem az egymástól való tanulást is. Pontosabban a saját átélt coaching folyamatainkból tanulunk a legtöbbet, hiszen a tanulásunkat szupervízió is kísérte. Különösen tetszett a képzés csoportdinamikai része (érzelmi és társas intelligencia címen), melynek számomra megdöbbentően sok önismereti hozadéka volt az intenzív, személyes élmények révén. Ajánlom mindazoknak a képzést, akik nem félnek a változástól, azért, hogy jó coachokká válhassanak, és nem riadnak vissza egy mély, izgalmas tanulási folyamattól a coaching és az önismeret világában."

Pintér Dóra, banki alkalmazott, Budapest