Ajánló
Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés 2018. nyarán. A résztvevő a workshopon saját élményen keresztül, a gyakorlatban tapasztalja meg az élménypedagógia hatását az outdoor tréning során.
Tovább
Business és Life Coach Képzés

Business és Life Coach Képzés

Budapesten 2019. október 11-től Önismereti, gyakorlatorientált coach képzés!
Tovább
Online jelentkezés
A jelentkezéshez kattintson ide.

Outdoor animátor - tréner képzés

2018. nyár (Összesen: 27 óra)

Az outdoor tréner képzésen a résztvevő saját élményen keresztül megismeri az élménypedagógia és a tapasztalati tanulás módszertanát. Megtanulja az outdoor tréning sajátosságait, valamint az igényfelmérés, és a dizájn készítését, és a facilitátori munka lényegét.

A képzés témái

¤ Outdoor tréning és outdoor program – Mi a különbség a kettő között? Melyikkel milyen célokat lehet elérni?

¤ Értékesítés: mit szeretne a megrendelő, amikor outdoor tréninget vagy programot rendel? Hogyan tisztázom a felkérés tartalmát?

¤ Az outdoor tréning eredménye – mérhető?

¤ Az outdoor tréner kompetenciái- az outdoor környezet miatt szükséges plusz kompetenciák.

¤ Módszertan (részletesebbben): tapasztalati tanulás, saját élmény és élménypedagógia. A tapasztalati tanulási ciklus: tervezés-cselekvés-értékelés-alkalmazás.

¤ Outdoor tréninggyakorlatok és vezetésük - facilitálás.

¤ A facilitátor szerepe, csoportdinamika, csoportfolyamatok az outdoor tréningeken.

¤ Az outdoor tréninggyakorlatok típusai; mikor, mit? (jégtörők és energetizálók, bizalom építés, problémamegoldás, együttműködés és kommunikáció, záró gyakorlatok)

¤ Dizájn – outdoor tréning specifikumok: helyszín, időjárás, eszközök, havariák, időtartamok, a szabályok és rugalmasság kérdése.

¤ Kockázatkezelés az outdoor tréningen – az észlelt és a tényleges kockázat, a fizikai, szociális és emocionális kockázat szerepe a tréning során.

Workshop: outdoor tréningyakorlatok facilitálásának gyakorlása közösen a csoporttal. A tapasztalati tanulási ciklus alkalmazása a gyakorlatban.  

Képzés részvételi díja

¤ Normál ár: 150.000 + Áfa
¤ Kedvezményes ár magánszemélyeknek: 100.000

+szállás-ellátás költsége, mivel a tréning bentlakásos!

Képzők

Sarló Emese – Tréner, outdoor tréner, túravezető, okleveles rekreáció irányító. Végzettsége szerint tanító. Húsz éve dolgozik az outdoor és nyolc éve a tréning szakmában. Jelenleg az Aktív Tréning Magyarország Kft. ügyvezetője és vezetője trénere. Csapatfejlesztéssel, outdoor tréningekkel foglalkozik, szakterülete a tapasztalati tanulás, ezen belül az élménypedagógia. Tagja az Outdoor Munkáltatók Európai Szövetségének (EC-OE).

Szi Zsolt – Trénerként elsősorban a csoportdinamika, a csoporttagok egymásra hatása érdekli, és ezzel a szemléletettel segíti az Active Training csapatát. Szabadidejében egy jazz együttesben zenél, fotózik, olvas és folyamatosan képzi magát. Sokféle szabadidősportot űz komolyan, de legszívesebben kajakozik, hegyet mászik és sítúrázik. Legfontosabbak számára a család és barátai.

 

Online jelentkezés itt!