Ajánló
Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés 2018. nyarán. A résztvevő a workshopon saját élményen keresztül, a gyakorlatban tapasztalja meg az élménypedagógia hatását az outdoor tréning során.
Tovább
Business és Life Coach Képzés

Business és Life Coach Képzés

Budapesten 2019. október 11-től Önismereti, gyakorlatorientált coach képzés!
Tovább
Online jelentkezés
A jelentkezéshez kattintson ide.

A szervezetfejlesztésről

        Ahhoz, hogy a vállalatok, szervezetek a változó kihívásokra megfelelően reagáljanak, fontos, hogy megtanulják, hogy képesek legyenek a folyamatos megújulásra. Ehhez mi   a viselkedésalapú szervezetfejlesztést ajánljuk. Ennek segítségével a szervezetek eredményessége növekszik, alkalmazkodó képességük a változó körülményekhez javul, következésképpen élet- és jövőképessé válnak.

        A szervezet, vállalat és az azon belüli munkacsoportok változásának és fejlődésének "kritikus eleme" az ember, aki szereti a megszokottat -  a komfortzónát -  és ellenáll a változásnak, mert az ismeretlen bizonytalansággal jár.

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a szervezetek akkor érnek el valós és tartós eredményeket, ha a változási folyamat valamennyi résztvevője bevonódik és elköteleződik a változás és változtatás iránt.

Az Ön haszna:

        A szervezetfejlesztés végső célja, hogy a szervezet önmegújulóvá váljon. A folyamat következtében a szervezet rendelkezik az eszközök azon tárházával - viselkedési mintával, attitűddel és cselekvési tervvel - amelyek révén képes saját "egészségi " állapotát felülvizsgálni és képes lesz megtenni a szükséges korrekciós lépéseket a saját fejlődése és megújulása érdekében.

        A szervezetfejlesztési folyamat, és a változások bevezetése bizonytalansággal, feszültségekkel, ellenállásokkal jár együtt.

Vigyázat! Munkánk mélyreható, tartós változásokat ösztönöz, s nem a tüneti kezelést célozza.

 Képtelenség ugyanis úszni is, s közben száraznak is maradni.

Ha úgy érzi, hogy vállalatának gyökeres változásokra van szüksége vagy szeretné, ha cége képessé válna a változó piaci kihívásokra való gyors és hatékony reakcióra, kérem, olvassa el, hogy mik lehetnek a

szervezetfejlesztés témái és folymata, valamint a

szervezetfejlesztés hogyanja.

 

Szeretné megismerni más szolgáltatásainkat is? Kérem, válasszon az alábbiak közül:

Coaching

Vezetőfejlesztés

Teamfejlesztés

Értékesítés fejlesztés

Gazdasági mediáció

Szupervízió