Ajánló
Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés 2018. nyarán. A résztvevő a workshopon saját élményen keresztül, a gyakorlatban tapasztalja meg az élménypedagógia hatását az outdoor tréning során.
Tovább
Business és Life Coach Képzés

Business és Life Coach Képzés

Budapesten 2019. október 11-től Önismereti, gyakorlatorientált coach képzés!
Tovább
Online jelentkezés
A jelentkezéshez kattintson ide.

Gazdasági mediáció

        A mediáció az alternatív konfliktusmegoldás egyik formája, ahol a vitatkozó felek egy semleges, harmadik fél - a mediátor - közreműködésével jutnak kölcsönösen elfogadható megállapodáshoz. A mediáció a konfliktusos ügyek és viták konstruktív és professzionális kísérése, irányítása. Semmiképp sem arról szól, hogy egy barátságos kívülálló beleártja magát mások vitájába. A gazdasági mediáció a cégek közti, illetve a vállalaton belüli jogviták, viták és konfliktusok megoldására alkalmas eljárás. A hagyományos bírósági perekkel ellentétben ez az eljárás gyors és viszonylag olcsó. 

        Alkalmazása során esély van arra, hogy a felek közötti korábbi gyümölcsöző gazdasági kapcsolat a jövőben is megmaradhasson.

Alkalmazási területe:

  • a munkahelyi zaklatási (mobbing) problémáktól egészen a szerződésszegésig terjedhet
  • alkalmazható nagy projektek, változás-menedzsment folyamatok vagy együttműködések előkészítésekor fellépő érdekellentétek oldására


Az Ön haszna:

  • kisebb időráfordítást igényel: a felek határozzák meg, hogy mikor kezdik meg és folytatják az eljárást
  • gazdaságos és költségkímélő eljárás a bírósági perekhez viszonyítva
  • esély van a jó személyes kapcsolat megőrzésére
  • konszenzuson alapszik: a felek közösen hoznak döntést ügyükben
  • a folyamat minden szakasza titkos és bizalmas: sem az üzleti élet, sem a média számára nem elérhetőek az információk - akár az a tény sem, hogy mediációt vettek igénybe vagy, hogy megegyezés történt
     

Szolgáltatásainkról itt olvashat még: