Ajánló
Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés 2018. nyarán. A résztvevő a workshopon saját élményen keresztül, a gyakorlatban tapasztalja meg az élménypedagógia hatását az outdoor tréning során.
Tovább
Business és Life Coach Képzés

Business és Life Coach Képzés

Budapesten 2019. október 11-től Önismereti, gyakorlatorientált coach képzés!
Tovább
Online jelentkezés
A jelentkezéshez kattintson ide.

Csoport coaching

A csoport coaching résztvevői különböző cégek vezető beosztású képviselői, akik csoportban egyéni kérdésfeltevéseiket akarják jobban megérteni és azokra megoldást találni. Mindezt a coaching módszertanával teszik, ahol nemcsak a coach kérdez, tükröz, támogat, konfrontál, hanem hasonlóképpen a csoport valamennyi tagja. A coach irányítja a csoport coaching ülést, hogy az minél célorientáltabb lehessen. Ebben a formában egyéni fejlesztés történik csoportban, ahol a csoport szinergikus hatása érvényesül.

A csoport coaching résztvevői gyakorló vezetők, akik megtapasztalhatják, hogy bár különféle területekről érkeztek mégis hasonló vezetési problémákba ütköznek.

Az Ön haszna

Ennek a munkaformának nagy előnye, hogy Ön nem csak egy coach irányítása mellett dolgozhat, hanem akár 6-8 tapasztalt vezető tudását, tapasztalatait használhatja fel az Önt foglalkoztató kérdések megoldásához. 

Amennyiben szeretne értesítést kapni a következő csoport coachingról, kérjük idekattintva küldjön üzenetet. 

További coaching lehetőségek és témák:

Team és projekt coaching

Vezetői coaching

Coaching témák

Szolgáltatásaink:

Vezetőfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Teamfejlesztés

Értékesítés fejlesztés

Gazdasági mediáció

Szupervízió