Ajánló
Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés

Outdoor animátor - tréner képzés 2018. nyarán. A résztvevő a workshopon saját élményen keresztül, a gyakorlatban tapasztalja meg az élménypedagógia hatását az outdoor tréning során.
Tovább
Business és Life Coach Képzés

Business és Life Coach Képzés

Budapesten 2019. október 11-től Önismereti, gyakorlatorientált coach képzés!
Tovább
Online jelentkezés
A jelentkezéshez kattintson ide.

Vezetői Coaching

        A vezetőket naponta érő szakmai és munkahelyi kihívások megoldásához nyújtunk bizalmi légkörben támogatást. A coaching révén képessé válhat arra, hogy még hatékonyabban irányítsa az Önt körül vevő eseményeket, munkatársakat és azok eredményeit.

        Bizalmi légkörben fejlesztjük személyes cselekvési hatókörét, amely a szakmai és munkahelyi kihívásokat érinti. Kiindulópont a konkrét munkahelyi helyzet és annak rejtett dimenziói.

        Megismerheti a saját szakmai személyes tudásának rejtett dimenzióit, amelyek intuitív tudások, és a hétköznapokban tudattalanul működnek. Úgy tanulhat, hogy a tapasztalatát a mindennapokban tudatosan alkalmazza, és az új működési mintákat a már meglévő repertoárjába beépítheti. A különlegesség: konfrontáljuk az ügyfeleinket olyan tapasztalatokkal, amelyek a szakterületükön kívül esnek. A kontextusváltás szakszerű reflexióval együtt jelentősen megnöveli a lehetséges cselekvési stratégiák rögzülését.

Az egyéni vezetői coaching folyamata

        A coaching folyamat egy felmérő beszélgetéssel kezdődik a lehetséges témákról, valamint az időkereteket közösen határozzuk meg. Kérdésfeltevéstől függően 3-10 találkozásra kerül sor, melyek 1- 3 órásak lehetnek vagy akár egész naposak. A coaching ülés az előre egyeztetett helyszínen folyik, szükség esetén telefonon és skype-on is.

Az Ön haszna?

        Kompetens és tapasztalt partnerrel beszéli meg azokat a kérdéseket, amelyek a stresszes hétköznapokon foglalkoztatják. A folyamat során új látásmódra bukkan, választ találhat a kérdésfeltevéseire. Saját vakfoltjait felismeri és azokat megváltoztathatja.

 

Itt olvashat olyan témákról, amelyek a vezetői coaching alkalmával is felmerülhetnek. Nem is gondolná, milyen témák segíthetik vezetői kompetenciájának növekedését. Kérem, kattintson a coaching témákra.

 

Coaching formák még:

Csoport coaching

Team és projekt coaching

Vissza a coachinghoz.

 

Kérem, tekintse meg további cégek számára ajánlott szolgáltatásainkat:

Vezetőfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Teamfejlesztés

Értékesítés fejlesztés

Gazdasági mediáció

Szupervízió